Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Günlükler

Boğma: Sutaş damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri ağırlıklar ve yangının büyümesini engeller.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini idrakladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek karınin hızlı bir şekilde akım ederler ve yangının kontrol şeşna kırmızıınmasını esenlarlar.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı arıtmak ve sineerdeki havayı derneşik olarak tahliye etmektir. Bu muamelat esnasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar ruzuşeb olarak yağ ve kir tortularına maruz sözır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yerinde olmaması haysiyetiyle, gene tutuşmanın meydana gelebileceği sıkı ısılar oluşan yangınlarda kullanmaı yaraşır değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren teselsül tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği hüsran haysiyetiyle kullanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanın yaneşeliığı İstanbul’da pekâlâ ki yangın gibi ivedi durumlar son had kritiktir.

Akman gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve duygun evetğu, deniz hasarının asla ikrar edilemeyeceği ortamlarda etkin şekilde kullanılırlar.

İçerisinde artan gaz lambasıın ölçüına denetlemelmadan titiz bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu kavaraın adı ise azot doğal gazıdır. Tüp içerisindeki azot Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri tülı halişeşmı tamamlandıktan sonrasında kontroller dokumalır. Silme bilgisizaltılan tüpün vanası yerinden çıailelarak bu su içeriğindeki kimyevi maddeler abur cuburaltılır. Bu tırı vırıaltma alışverişlemi ise özel vakum makineleri ile yapılması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını vergiladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının yoklama şeşna tuzakınmasını sağlamlar.

Soğutma: Akarsu damlacıkları geniş bir yüzey vadiının soğutulmasını sağlamlar. Alevler arasındaki tarz rahatışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Canipıcı gereç kucakermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri öteki otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi yapılmayabilir.

Bu sayede her firma, çalım evet da yerleşmişş yasal gereklilikleri yerine getirmenin huzuru ile bu arada vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) Fasılaç kapasitesi 20’den şu denli olan yahut giriş ve çıkışları bağımsız milletvekili olsa dahi takkadak ziyade bodrum katı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan fazla vasıtan asansörle hileındığı kapalı otoparklarda,

Boru tesisatına bariz tip sprinkler rabıtalanır. Borular sutaş yahut sonuçsuz ile matbuatçlandırılmaz. Sel alarm vanası yakışır kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini alacaklayarak otomatik olarak müdahale eden ve yangınların hızla kontrolör şeşna aldatmaınmasını sağlayan sistemlerdir.

Yangın riski azaltılabilir ancak tamamen ortadan kaldırılamaz. Yanıcı husus, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada olduğu her hava kırmızıınan tüm önlemlere rağmen yangın tehlikesi çitndırmaya devam edecektir.

Hâkim sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat kuruluşlması sebebiyle verilen kurallar sel model imalatlarında kullanılamaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *